Thaise avond

11 November, normaal staan we op deze avond te koukleumen bij de deur om de kindertjes met sint Maarten liedjes van snoep te voorzien.
Dit jaar waren we echter vrij gesteld van deze traditie, er was namelijk een Thaise avond in het clubgebouw.
Huis koks Ton en Jan hadden weer hun uiterste best gedaan om ons van een heerlijke maaltijd te voorzien.
Het begon allemaal met lekkere huisgemaakte (dank je wel Nel en Rein) loempiaatjes.
Onder het genot van een drankje, werd het al snel erg gezellig.
Nadat we allemaal werden getrakteerd op een neusje vol (of meer) trassi lucht werden omstreeks 20.30 de hoofdgerechten (volgens zeer geheim recept bereid) geserveerd in de kantine, waar de dames van de activiteiten commissie al stonden te popelen om een ieder van eten te voorzien..
Intussen werd er in het diepste geheim in het hart van het gebouw gewerkt aan de heerlijke hoofdmaaltijd (nasi bami een visgerecht en nog veel meer lekkers).
Na de maaltijd was er nog een kleine loterij met leuke prijzen.
Maar eerst werden onze eigen Peppie en Kokkie nog verrast met een presentje, voor beiden een stoere mannen schort.
En het bleef nog lang ONRUSTIG in het clubgebouw

View My Stats