Inmiddels is sail 2017 weer voorbij.

Wij van watersportvereniging Onrust kijken tevreden terug op dit evenement, door de inzet van vele vrijwilligers is dit evenement prima verlopen.
De haven werd doormiddel van een zestal pontons met 60 meter vergroot waardoor wij nog meer passanten konden accommoderen.
Door de Firma Teerenstra b.v. werden een drietal pontons aan ons uitgeleend en via de KVD van de Koninklijke Marine werden ook nog eens een drietal pontons aan ons uitgeleend.

In het totaal hebben wij gedurende deze dagen zo'n 45 passanten ontvangen.
Om een ieder ook gedurende de avond uren te vermaken had de vereniging een drietal activiteiten georganiseerd voor leden en passanten.

We begonnen op Donderdagavond met een spetterend optreden van koor onrust wat door zo'n 95 mensen is bezocht.

Op Vrijdagavond was er een BBQ waarbij de bezoekers zelf hun eten mee moesten brengen en al het andere werd georganiseerd door WSV Onrust.
Ook deze avond werd zeer goed bezocht en we mochten ons dan ook verheugen op zo'n 50 enthousiaste BBQers.
Als verassing was er nog een optreden van Feestkapel Zo niet dan toch

Op Zaterdagavond was er de lampionvaart langs de Tall Ships en voor diegene die niet gingen varen werd een lekker visje gebakken, uiteraard was er s'avonds toen de schepen terug kwamen ook voor hen nog een lekker warm gebakken visje
Hartelijk dank aan de sponsors van de heerlijke vis.
In totaal is er ongeveer 40 Kilo vis opgegeten.

Voor degene die het nog niet wilde opgeven was op Zondagavond het clubhuis open om nog een gezellig afzakkertje te drinken en even lekker na te kletsen.

Ook ons vaste koffie uurtje in de morgen werd druk bezocht, hebben we normaal genoeg aan twee kannen koffie, nu gingen er minimaal 6 kannen koffie in een uurtje doorheen.
Onderstaand een impressie van de haven tijdens het Sail weekend
Foto's van de BBQ en Visbak avond

View My Stats