40 jarig bestaan / einde vaarseizoen
Op Zaterdag 27 Oktober was het weer eens feest in de club, we vierden het einde van het vaarseizoen en tevens het 40 jarig bestaan van de club.
Het thema voor deze avond was Amsterdam.
Het merendeel van de deelnemers had de moeite genomen om in gepaste kleding te komen.
Door Margreet waren zoals gewoonlijk weer mooie versieringen gemaakt, dit keer van Amsterdamse grachtenpanden.
En de feestcomissie had er weer alles aan gedaan om e.e.a. tot een groot succes te maken, er was een haringkraam en Amsterdamse uien en nog vele andere lekkernijen.
Voor de penningmeester was dit een mindere avond want zij mocht voor alle kosten opdraaien.
DJ Aad deed zijn uiterste best om de avond te vullen met Amsterdamse smartlappen en dit zorgde ervoor dat ook de beentjes van de vloer gingen.
Op onderstaande foto's een impressie van deze avond.
Maar dat het nog heel laat onrustig was op onrust dat is een feit.

View My Stats